Kläbo

Johannes Kläbo ei halua hiihtää Viaplayn logo hiihtoasussaan. Johannes Høsflot Klæbosta voi tulla tällä viikolla maailmancupin kaikkien aikojen menestynein mieshiihtäjä.


Pin Pa Lys Var Familie

Naisissa paras suomalainen oli Krista Pärmäkoski joka sijoittui 17ksi.

. Kerttu Niskanen sai mainion alun maastohiihdon Tour de Ski -kiertueelle sillä hän hiihti Sveitsin. Yhdysvaltain Jessie Diggins ja Norjan Johannes Kläbo juhlivat tiistaina Tour de Skin avausosakilpailun voittoa. Sunnuntaina Niskanen oli Davosissa maastohiihdon maailmancupin vapaan hiihtotavan väliaikalähtökisan 15s ja Pärmäkoski 16s.

Kerttu Niskanen sai mainion alun maastohiihdon Tour de Ski -kiertueelle sillä hän hiihti Sveitsin Lenzerheiden sprinttikilpailussa kymmenenneksi. Hän uskoo että jotain on nyt rikki. Lokala nyheter sport ekonomi kultur och mycket mer.

421k Followers 526 Following 973 Posts - See Instagram photos and videos from Johannes Høsflot Klæbo johanneshk. Klæbo och Bolsjunov duellerar igen världscupdrottningen gör comeback och OS-kungen tar avsked fem frågor inför världscupstarten i Ruka. Norjan Johannes Hösflot Kläbo voitti kilpailun.

Isä ja poika alleviivasivat haastatteluissa että Kläbo ei aio pitää yhtiön logoa asussaan myöskään tulevana maailmancupin kisaviikonloppuna Lillehammerissa tai myöhemmin muissa kilpailuissa. Vapaan hiihtotavan sprintti ei kuulu 33-vuotiaan Niskasen bravuurimatkoihin mutta tänään hän oli ladulla odotettua vahvempi. Remi Lindholm kamppaili maailmancupin pisteille.

Das 15-Kilometer-Rennen der Herren ging an den Norweger Johannes Hösflot Kläbo. Senaste nytt från Österbotten. Naisten kisan valtias oli sprinttejä dominoiva Maja Dahlqvist ja miehissä voiton vei kauden parastaan näyttänyt Johannes Hösflut Kläbo.

1 day ago301 Moved Permanently. Tour de Ski on hiihdetty ennen tätä kautta jo 15 talvena. Tänäänhän meni oikein hyvin.

Kläbo 25 on voittanut tällä kertaa kiertueen molemmat sprintit ja. 2 days agoNorjan Johannes Hösflot Kläbo on edennyt kohti Tour de Skin miesten kilpailun voittoa kuin junan raiteilla. Ykkössija avausmatkalta ei kuitenkaan välttämättä takaa tietä onneen.

1 day agoKläbo aikoo urakoida olympialaisten kaikki hiihtomatkat sitä ennen tähtäimessä on Dählien voittoennätys. Johannes Hösflot Kläbo vann masstarten i Tour de Ski. Hän voitti kiertueen kaudella 201819 ja nyt kuuteen kilpailuun typistetty ohjelma on kuin hänelle räätälöity.

Johannes Hösflot Kläbo schlägt im Sprint zu. Avauskisan kärkinimi on juhlinut koko kiertueen. Oberstdorf Brutaler Antritt souveräner Sieg.

Kläbo ilmoitti olevansa tarvittaessa valmis jopa boikotoimaan Lillehammerin kisaviikonloppua. Johannes Hösflot Kläbo hat sich souverän im Klassik-Sprint von Oberstdorf durchgesetzt - insgesamt gab es gar einen Vierfachsieg für Norwegen. Kerttu Niskanen ja Krista Pärmäkoski jäävät joulun yli hengittämään Keski-Euroopan vuorien ohutta ilmaa ja jatkavat sen jälkeen Tour de Ski -kiertueelle.

Johannes jättää maajoukkueen olympiakauden jälkeen ja valmistautuu omassa leirissään vuoden 2023 Planican MM-kisoihin arvioi Northug. Maastohiihdon maailmancupissa hiihdettiin lauantaina vapaan hiihtotavan sprintit. Northug arvioi tilannetta Norjan TV2lla.

För Iivo Niskanen var det en mindre framgångsrik dag. 1 day agoDie Tour de Ski macht Station in Val di Fiemme. Kuten eilenkin sain aikalaskuissa naulattua hyvin pohjat ja linjathan on tiedossa kun tuossa radalla on varmaan 2 000 kierrosta vedetty vuosien varrella.

Iivo Niskanen tipahti maastohiihdon Tour de Ski -kiertueella sijan neljänneksi kun hän jäi kilpailusarjan kolmannessa kilpailussa sijalle 20 uudenvuoden aattona. Saksan Oberstdorfissa hiihdettiin vapaalla hiihtotavalla 15 kilometrin yhteislähtö. Kläbo teki alkuviikosta selväksi ettei hän halua kisa-asuunsa yhteistyökumppani Viaplayn logoa.


Pin Pa Products


Olympiapronssille Noussut Petter Northug Vietti Mitalijuhlia Vihdoinkin Maastohiihto Ilta Sanomat Mens Sunglasses Sunglasses Men


Johannes Hoesflot Klaebo Great Hair Famous Celebrities Winter Sports


Langlauf Stars Johaug Und Klabo Siegen Langlauf Rennen Sport


Pin On Urheilu


Jawbreaker Neon Orange Prizm Road Oakley Sunglasses Baseball Sunglasses Oakley


Sochi 2014 Day 16 Cross Country Ladies 30 Km Mass Start Free L R Silver Medalist Therese Johaug Of Norway Gold Medalist Marit Bjoergen Of Norway A Langrenn


Beanies Make Northug Great Again Klabo Red Beanie Iconic In 2021 Red Beanie Beanie Red


Pin Pa Products


Pin On Norwegian People


Hettegenser Med Trykk Foran Hettegenser Sweatshirts Trykk


Pin Pa Lys Var Familie


Johannes Hoesflot Klaebo Poster 2998808 Celebposter Com Johannes Nordic Skiing Sport Poster


Johannes Hoesflot Klaebo Skidor


Pin Ot Polzovatelya 𝕔𝕝𝕒𝕚𝕣𝕖 Na Doske Klaebo Lyzhi


Graham Norton Show Set Google Search


Sven Nys Geniet Maar Relativeert Niet Beter Dan Iemand Anders Maar Thibau Deed Het Vandaag Wel Perfect Sporter Vintage Fietsen Veldrijden


Maiken Caspersen Falla


Flat Top Shield Riding Sunglasses In 2021 Sunglasses Flats Top Boho Women

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel